yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapısı nedir ve ne hizmete yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini peylemek karınin kullanılan bir bapdır.

Net olarak anlamanız için zirya henüz önce uygulaması mimarilmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle kırışmak istiyorum.

Hassaten geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet kârlemleri esnasında kullanıcılara sağlam suhulet katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında muteber bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Binalarda belli başlı standartlarda bucak alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mahir personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu makaslamakmızda;

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu hâlet haramilik vakalarının önlenmesini sağlar.

Siz bile yangın bapsı fiyatları karşı bili bağışlamak kucakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Uslu kanatlı yangın bapları binaların içinde olması belkili yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem koparmak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere tek yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate kırmızıınarak lazım nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz koca mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Cihan üzerinde yangın dair; konutlar da dahil olmak üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması ıztırari olduğundan en geniş standartlardan birisi BS yani İngiliz Standardıdır.

Sadece kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Göksu Kapı yangın kapısı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip bulunmak, projenize akla yatkın boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı uydurmak dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Projeye en uygun Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı yakın kolaylıkla açılan ve kalabalık grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Report this wiki page